Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Vegye igénybe prémium szolgáltatásaink egyikét! Legyen szó karosszéria javításról, teljes körű szervízről, szélvédő cseréről. Még csak el se kell jönnie a munkahelyéről: Hozom-viszem szolgáltatásunk igénybevételével elhozzuk, majd a javítás után visszaszállítjuk Önnek az autóját. Hosszabb időtartalmú szervíz idejére csereautót biztosítunk, hiszen az élet nem áll meg. És ha ez nem lenne elég: törött, sérült karosszéria esetében segítünk a kárügyintézésben is!

Karosszéria javítás

Törött, sérült, karambolos gépjárművek szakszerű javítása márkától függetlenül, gyári, utángyártott, vagy bontott alkatrészek felhasználásával igény szerint teljes körű biztosítási ügyintézéssel.

Karosszéria fényezés

Törött, sérült, karambolos gépjárművek szakszerű fényezése márkától függetlenül, prémium minőségü anyagok felhasználásával, Blowtherm fényezőkamrában, spot javítástól a komplett fényezésig.

Szervíz munkák

Gépjárművek, garancia időn belüli, illetve túli teljes körű szervizelése, időszakos karbantartása márkától függetlenül. Állapotfelmérés.

Szélvédő javítás, csere

A szélvédő sérülés mértékétől és jellegétől függően, szélvédő javítás vagy csere, igény szerint teljes körű kárügyintézéssel együtt.

Csereautó szolgáltatás

A javítás, szervíz időtartamára, igény esetén csereautót biztosítunk kedvezményes áron, vagy a munka jellegétől függően akár díjmentesen is.

Hozom - viszem szolgáltatás

Sérült, javítandó gépkocsiját, sofőrszolgálat beszállítja és a javítást követően készen visszaszállítja.